<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d35204204\x26blogName\x3dyaramazpazarlama\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yaramazpazarlama.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr_TR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yaramazpazarlama.blogspot.com/\x26vt\x3d-2504494406865673800', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
 

Apple'dan Beklenmedik İcat


Apple'ın yaptığı akıllara zarar. I-Bilmemne serisinin son halkasının adını bile ağzımıza almak istemiyoruz ancak sorumlu habercilik gereği ağzımıza alıyoruz. Hayır o anlamda değil. Bu yeni icadın adını ağzımıza alıyoruz. Aldık: ICock.

Apple yetkilileri NewYork Times gazetesinin teknoloji editorü John Spherehood'a verdikleri demeçte, piyasaya 2007 yılının ikinci çeyreğinde sürmeyi planladıkları yeni ürünleri için modern kadının vazgeçilmez aksesuarlarından biri olacağını belirttiler. IPod altında "bridge" olarak tabir edilen iletişim noktasına bağlanan ICock, çalmakta olan müziğin ritmine göre vibrasyonlar sağlayıp, kullanıcısının keyifli dakikalar yaşamasına olanak sağlıyor. AA boyutunda iki adet kalem pille çalışan cihaz, USB üzerinden direkt olarak bilgisayara da bağlanabiliyor. Apple yetkileri ICock için yeni jenerasyon ITunes yazılımının önümüzdeki ay içinde download edilebileceğini belirttiler.

YaramazPazarlama ekibi olarak bu yeni cihazı kullanmak isteyecek okurlarımızın dikkatli olmalarını, cihazın heavy metal ve arabesk türlerinde; vücudunuza zarar verebilecek nitelikte vibrasyonlar yarattığını hatırlatmak istiyoruz.

There

  1. Blogger Barış Bakır | 9:11 ÖÖ |  

    İşin ilginç yanı, biz bu yazıyı eğlenmek için yazdığımız sıralarda birileri bu ürünü harbiden geliştiriyormuş. isim bakımına biraz insaflı davranmışlar ve ürünün adını iVibe koymuşlar. ürünün fotoğraflarını bulmuştum ama nereden bulduğumu hatırlamıyorum....:)

    Meraklıları için, fotoğrafları bylur bulmaz bloga yapıştıracağım..:)